Crikvenica je postala čudo od grada! Ima ono što imaju i svjetske metropole

0
1186
Crikvenica je od jučer, 15. lipnja, postala bogatija za još jednu atrakciju – panoramski kotač „Crikvenica Eye“.  Svečano otvorenje i prvi okret panoramskog kotača održao se u 21 sat na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici uz glazbeni nastup sastava „Gelato Sisters“ te brojne eno-gastro poslastice. 

Osim u vožnji u gondolama, uživali smo i u posebnoj ponudi vina naših domaćih proizvođača – vinarije Pavlomir te Eko sela Selce, ali i u ukusnim alkoholnim pićima destilerije Aura. Završnica večeri bila je panoramska vožnja brodom Sfera uz ukusnu gastronomsku ponudu. Ovo događanje posjetili su brojni uzvanici i influenceri poput Filipa Kleve, Damira Kedže, Danijele Frlan, Ivane Pirizović, popularne Čitaj knjigu, Hadoke, Style by Nala i brojnih drugih koji su uživali u novoj turističkoj ponudi na Rivijeri Crikvenici te su svoje oduševljenje podijelili sa svojim pratiteljima.
 
„Vjerujem da ste spremni iskušati našu novu turističku ponudu i vinuti se visoko u zrak. Drago mi je da ste večeras ovdje s nama došli podijeliti otvaranje Crikvenica Eyea.“ – izjavila je direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić dodavši da u Crikvenici trenutno boravi desetak tisuća gostiju koji će ove sezone zasigurno uživati promatrajući grad s 22 metra visine s predivnim pogledom na more.
Uzvanicima se je obratio i domaćin, gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina koji je uz zlatne konfete i raskošne prskalice otvorio Crikvenica Eye i turističku sezonu 2022. Posebno je istaknuo kako ga veseli broj gostiju koji je trenutno u gradu i zaključio da Crikvenica ide uzlaznom putanjom.
 
Ova će turistička ponuda gostima Rivijere Crikvenice, kao uvod u uspješnu turističku sezonu, do početka rujna pružiti pogled na grad iz sasvim druge perspektive. Panoramski kotač, poput bečkog Riesenrada ili londonskog London Eyea, stalna je turistička atrakcija brojnih europskih gradova koji znatiželjnicima pruža pogled na gradske znamenitosti, a nešto manje izdanje takvog kotača postavljeno je u Crikvenici, ali pogled će ipak biti posebniji.

On se može zavrtjeti do visine od 22 metra, pogodan je za sve dobne skupine, a iz centra grada zasigurno će pružiti nesvakidašnji pogled na Crikvenicu i crikvenički akvatorij. Sastoji se od 18 gondola i može primiti 50 osoba. Nema sumnje da će u mjesecima koji slijede to biti iznimno posjećena i atraktivna lokacija s radnim vremenom 18:00 – 01:00 sati.
Za vožnju koja traje 7 do 9 minuta odrasli će trebati izdvojiti 50,00 kuna, dok je za djecu do 10 godina cijena vožnje 40,00 kuna. Obiteljski paket se plaća 160,00 kn, a uključuje 4 osobe.
Posjetite Rivijeru Crikvenicu i doživite ju na jedan sasvim poseban način!
 
 

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime