Brzo i jednostavno pripremite dijete za školu!

583


Uz Hoću knjigu prebrodite izazove koji muče i roditelje i djecu u novoj školskoj godini

Još uvijek smo mislima na nekoj plaži, a škola (ali i povratak u vrtiće) sve su bliži. Znate li čega se najviše boje roditelji, a čega djeca?

Anita Vadas, profesionalna edukatorica za uspješno roditeljstvo, na zanimljivom druženju kojeg u cijelosti možete pogledati na linku Priprema djeteta za školu! otkrila je zanimljive ”sitnice” koje roditelji nerijetko zaborave. “Nije lako roditelju kada mu dijete krene u školu. Većina roditelja treba podršku, zbog čega sam i krenula s ovim poslom, jer se svaki roditeljski strah odražava na dijete. Fokus je na tome da djeca znaju čitati i pisati prije no što dođu u školu, a zaborave se sitnice poput vezanja cipela, kupnje opreme ili činjenice da u školi obrok moraju brže pojesti nego doma. Ili da znaju obrisati guzu!“, istaknula je.


Zvonko Čubrić, jedan od suvlasnika knjižarskog lanca Hoću knjigu, objasnio je da bake, djedovi i kumovi školske torbe uglavnom kupuju ranije, u svibnju i lipnju, kada je izbor najbolji. Kupnja opreme krajem kolovoza uvijek je povoljan izbor zbog sniženja. „Omjer cijene i kvalitete u Hoću knjigu je jako dobar; cijena u 99 posto slučajeva znači i određenu kvalitetu. Raspon cijena je velik, no već za 500, 600 kuna može se naći iznimno kvalitetna torba uz koju idu i puna pernica te vrećica za tjelesni. Ne treba padati na marketinške fore epidemiološki prihvatljivog pribora ili torbi. Takav proizvod nije napravljen jer se korona prvenstveno širi zrakom, a cijenu tog proizvoda malo tko bi si mogao priuštiti.“

Torbirajmo u subotu 28. kolovoza od 11 do 14 sati!

I ove godine čeka nas Torbiranje street promocija & pop-up street revija, 28. kolovoza 2021. od 11.00 do 14.00h u središtu Zagreba. Pronađite naše promotore, sudjelujte u kvizu i osvojite vrijedne poklone koje možete odmah preuzeti u Hoću knjigu Megastoreu. Street revije će se održati od 12 do 13 sati.

Dobrotvorna akcija

Do 31. kolovoza traje dobrotvorna akcija nastala u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb, kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu. Uključite se i vi i pomozite potrebitima zakoračiti u novu školsku godinu. Sve što trebate napraviti jest da pribor, bilježnice i ostali školski asortiman, koji možda imate doma neiskorišten, ubacite u za to predviđenu kutiju.

Pronađete svog “favorita” među torbama na snimci našeg Torbiranja:

Produkcija revije: Hoću knjigu

Fotograf & Snimatelj: Saša Jungić

Modeli: Fashion Team Kids

Profokus Make up & Hair Team: Dora Pećnik Malčević, Antonija Tomić, Pavla Sedlarić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.