Borisa je krenulo! Niže hit za hitom!

1189


Kada pustimo želje na slobodu, kad-tad nam se one vrate kao najbolji poklon stvarnosti. Boris Rogoznica to dobro zna, jer je upravo svojom novom pjesmom Netko kao ti, ostvario veliku želju. Nova ljubavna balada za koju tekst i glazbu potpisuje Antonija Šola, otvorila mu je put do ovogodišnjeg  61. Splitskog festivala, te na taj način ispunila i više od same želje.

Iako bi se moglo reći kako ovo nije nešto novo za Borisa, ali po prvi puta pjevati na kultnim splitski Prokurativama za njega ima itekakvu važnost, što nam je i sam potvrdio,

‘Dugo vremena sam dolazio na to mjesto i maštao kako tu nastupam. Mogao sam čuti žamor ljudi dok izlazim na pozornicu, preplavljivale bi me divne emocije, čak sam vježbao i naklon publici. Tada mi se nije činilo baš izgledno da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali evo, ipak je.‘, rekao je Boris.


Navedenim riječima svjedoči i činjenica da je upravo u video uradak svoje nove pjesme ‘Netko kao ti’ unio kadrove splitskih Prokurativa, a za cijelu vizualnu priču pobrinula se ekipa Limitless production.

Podsjetimo na to kako je Boris Rogoznica nedavno imao priliku iskusiti čari zagrebačkog festivala sa pjesmom ‘Samo čovik’, također nastalom u suradnji sa Antonijom, koja je itekako ostala zapaženom i prihvaćenom.

Vjerujemo kako će i Netko kao ti pronaći svoje mjesto kod publike jer, kako kaže i sam Boris, ovo nije sasvim obična pjesma, već poseban razgovor ljudskog srca i Boga koji se odvija kroz pjesmu u intimi grudi svakog od nas, ”Netko kao ti” nije još jedna obična pjesma. Ona je i molitva upućena Bogu u nadi i priželjkivanju da nam pošalje nekog “svog”, nekog s kim ćemo se uzajamno iscijeliti i pronaći duševni mir. Poklanjam je zajedno s autoricom Antonijom Šolom, svim ljudima dobre volje i čista srca.”, potvrdio je Boris. Na kraju vas još samo možemo pozvati da poslušate i pogledate kako izgleda adut za Splitski festival Borisa Rogoznice u ljubavnoj baladi ‘Netko kao ti’.

FOTO: Zoran Gladoić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.