Boban došao u Baranju i priredio leskovački roštilj! Jest oduševio, ali ipak nije prešao u vodstvo!

1660

Boban oduševio roštiljom i veselom atmosferom, no to nije bilo dovoljno da prijeđe u vodstvo!

Roštilj-majstor Boban Đekić ugostio je protukandidate trećeg dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je 34 boda te se time izjednačio s trgovkinjom Gordanom. Presudili su mu desert i predjelo – koje nisu osvojili baš sve! Stevica, Miljenko i Gordana dali su domaćinu osmice upravo zbog ta dva jela, dok je Senka bila svime oduševljena pa je jedina Bobanu dala desetku. “Sve je bilo super, da ima viša ocjena, dala bih tu”, zaključila je Senka.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Pripravu večere Boban je započeo desertom naziva ‘Sočna spužva’. “Vickast je mali, dobar je”, kroz smijeh je Miljenko komentirao naziv deserta. Spravio je kolač koji ga je naučila raditi njegova majka, a onda se okrenuo predjelu naziva ‘Cic na kaj’. Zbunio je ekipu naziv, a onda je Boban otkrio da za predjelo pravi cicvaru na kajmaku! “Jako je zanimljiv naziv jela, dok ga ne servira, razmišljat ću o tome što je”, komentirala je Senka. Nakon cicvare, uslijedila je priprava glavnog jela – ‘Leskovačkog voza’, čime je Boban stigao na svoj teren. Najpoznatijim jelom svog rodnog kraja, Boban je odlučio oduševiti ekipu. Meso je odlučio poslužiti uz pečene paprike.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Ekipa se uskoro našla u kombiju, a domaćin ih je dočekao u Kopačevu uz prigodnu domaću rakiju. “Ok se Boban držao, ostao je zezant, super je bio”, otkrio je Stevica. “Bila mi je ok rakija, možda malo prejaka, nisam uspjela cijelu popiti”, dodala je Senka. Uslijedilo je predjelo ‘Cic na kaj’. “Nisam očekivao cicvaru, mislio sam da će biti nešto slično, razmišljao sam da će predstaviti svoje podneblje”, komentirao je Stevica. “Bilo je lijepo sočno, slano, sir je dao šmek, u redu je bio ukus, nije mi bilo spektakularno”, dodala je Gordana.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Uslijedio je ‘Leskovački voz’. “Fenomenalan izgled, boje paprike…”, pohvalio je izgled glavnog jela Miljenko. Složio se i ostatak ekipe, Boban je odlično prezentirao glavno jelo. “Bilo je sve fino, pogodio je okuse, punjenja, pljeskavica je bila jako fina”, dodala je Gordana. “Na malo mjesta sam ovako sočno jeo”, zaključio je Stevica. Nakon niza pohvala na račun mesa, Boban je poslužio desert.

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

‘Sočna spužva’ stigla je posljednja pred ekipu. “Desert je bio malo slađi od predjela”, komentirao je Miljenko. “Ne bih ga jela, ali bilo je u redu i pristojno probati”, zaključila je Gordana. Za kraj – Boban je predstavio i iznenađenje – ‘Medu i Tri asa’. Veseli domaćin večer je priveo kraju u sreći i veselju.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Sve o ovotjednim kandidatima ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.