Bivše pjevačice grupe E.T. napravile nered na sceni! Pogledajte “revolvere”

871


Duet o kojemu već tjednima bruje kuloari napokon je izašao pred lice javnosti!

Revolveri’ je pjesma kojom se Andrea Qubrick i Lana Klingor Mihić beskompromisno i samouvjereno obračunavaju s prošlošću u kojoj su ih bitke bacale na koljena, a ratovi dizali na tron pobjednika. Danas su poslovno ostvarene žene s djecom kojoj vlastitim primjerom žele pokazati da se vrata uspjeha otvaraju onima koji se usude realizirati svoje ideje. Andrea je prethodnim singlom Bolovi dojmljivo najavila vlastiti glazbeni stil koji je oduševio brojnu publiku željnu urbanog zvuka, a uzbudljivi nastavak te drugačije priče su Revolveri. Među prvima ih je, na zajedničkom obiteljskom druženju čula Lana koja je samo uzviknula: “Želim ovu pjesmu!“ I tako je nastala ideja da zajedno izvedu pjesmu koja produkcijski i vizualno izlazi iz svih okvira kojima je zid domaće glazbene scene pretrpan.

„Ne želim raditi predvidljivu glazbu prema nekakvim formulama koje navodno jamče bolje vrćenje. Mlaki pop i očekivane rime me ne zanimaju. Moje pjesme su moja iskustva iza kojih stojim bez i najmanje kalkulacije. Vrijeme je da se scena probudi i da se priključimo produkcijskim trendovima regije za kojima nažalost trenutno jako kaskamo“, kaže Andrea čiju autentičnost cijeni svestrana Lana Klingor Mihić, ponosna na njihovu suradnju koja nije prva: „Andrea je pisala većinu pjesama na mom prvom samostalnom albumu objavljenom 2006.godine. Smatram da je naša najveća prednost to što glazbi pristupamo neopterećeno, nitko nam ništa ne nameće, snimamo glazbu jer osjećamo, a ne jer moramo. Energije i volje nam ne nedostaje. Obje imamo svoje živote koji ne uključuju nužno pjevanje, a kada osjetimo potrebu da se izrazimo, snimimo pjesmu i uživamo u tome.“  


Da kreativnost ekipe koja radi na projektu Revolveri doista nema granica, otkriva i informacija da će Revolveri ući u povijest Instagrama kao prva hrvatska pjesma koja je dobila svoj specijalni filter nazvan – Revolveri. Svakako ga isprobajte!

Glazbu i tekst napisala je Andrea Qubrick, aranžman i produkciju potpisuju Andrea i Marijo Luketa. Za videospot i fotografije koje su i prije službene objave izazvali mnogo komentara zaslužni su Borna Hržina i Roberto Uzelac. Provokativan styling osmislio je Marko Grubnić uz First Entertainment, a make up djelo je Karla Rusana iz Ruka beauty.

FOTO: Borna Hržina i Roberto Uzelac

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.