Bivša Playboyeva zečica progovorila o svojim bitkama: “Trebamo priznati da je život često nepravedan”

556


Mlada spisateljica Bojana Ivanović o svojim bitkama u novoj knjizi „Ti samo GURAJ dalje“

Kažu da najbolje knjige nastaju kada pišemo iz vlastitih iskustava. Tako je i nastala moja prva knjiga 15 kila nesreće, namijenjena svima koji žele promijeniti, a ujedno i poboljšati svoj život“, pojašnjava Bojana Ivanović. Bojana je bila tražena manekenka, sudionica nekoliko izbora ljepote, šest godina je bila i Playboyeva zečica koja se nekoliko godina borila s viškom kilograma. Danas je autorica triju knjiga, poduzetnica, sprema se započeti doktorski studij, ostvaruje snove iz djetinjstva…

Njena treća knjiga, Ti samo GURAJ dalje, je knjiga za sve koji u životu žele uvijek GURATI DALJE! (a ne, do u nedogled, stajati na istome mjestu). „Trebamo priznati da je život često nepravedan i da nam može ponekad nemilosrdno opaliti šamar. U određenim situacijama, samo o nama ovisi kako ćemo reagirati. Većina se ljudi prebrzo preda jer ih nitko nikad nije naučio kako gurati dalje.“


Kako se suočiti sa svim „usranim“ situacijama koje u životu doživimo, kako ih proživjeti te kako, unatoč svemu što nas ograničava i obilježava, GURATI DALJE, kako postići postavljene ciljeve te svoj život dignuti na maksimalnu razinu zadovoljstva pronađite u knjizi Ti samo GURAJ dalje.

Otvorite srce, napnite mozak te zaronite u čitanje. Spisateljičina životna iskustva neka vam služe kao materijal za razumijevanje kako uvijek GURATI DALJE unatoč svemu što vam se dogodi u životu.

Knjigu možete kupiti u knjižarama Hoću knjigu po cijeni od 170 kuna ili direktno na web stranici https://bojanaivanovic.hr/guraj-dalje/.

Više na:

https://www.facebook.com/bojana.ivanovic.5

bojana_ivanovicc

bojanaivanovic.com

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.