Baranjka u šoku! Nije ni slutila da će biti najbolja! Njezina večera je bila za prste polizati

3363


Miroslava odnijela pobjedu pa šokirano otkrila: ‘Totalno sam iznenađena, nisam se nadala!’

Domaćica iz Belog Manastira pobijedila je u osječko-baranjskom tjednu ‘Večere za 5′. “Jel’ ovo stvarno? Ja sam totalno iznenađena, nisam se nimalo nadala. Prijavila sam se zbog novog iskustva, druženja i zabave, ali da pobijedim, nisam se nadala! Hvala svima! Ne znam na što ću potrošiti nagradu jer se pobjedi nisam nadala. Počastit ću ekipu i društvo, sve ću počastiti”, zaključila je nakon pobjede Miroslava.

Završetak osječko-baranjske avanture u ‘Večeri za 5’ priredila je, pak, kozmetičarka Ivana Banović. Za svoju večeru dobila je 35 bodova te je u konačnici završila na trećem mjestu. Posljednje mjesto zauzela je Jadranka, a drugo mjesto su, pak, podijelili Dejan i Sanja

Novi tjedan ‘Večere za 5’ vodi nas na more, a epizode 24 sata ranije gledatelji mogu pogledati na streaming platformi Voyo.

Ivana je za pripravu svoje večere koristila pancetu, krumpir, senf, cherry rajčice, svinjetinu, višnje i puding od vanilije. Rad na večeri za ekipu započela je desertom. Broj 3 skrivao je kombinaciju pudinga od vanilije i višanja. Nakon deserta, okrenula se Ivana glavnom jelu – svinjećem butu sa senfom i rižom s curryjem. Za kraj – kozmetičarka je priredila predjelo. Broj 1 skrivao je piletinu punjenu buđolom i sirom, a potom ih je obložila pancetom. Bogato predjelo Ivana je popržila, a potom se pozabavila dekoracijom stola.

Vesela ekipa jedva je dočekala druženje kod Ivane, a ona ih je dočekala s entuzijazmom, uz prigodne aperitive. Gostima je ponudila orahovac s medom te medicu te ih je oduševila svojim jednostavnim i pozitivnim stavom. “Doček je bio top, iznenadila me, bila je skroz jednostavna, svakodnevna”, otkrila je Sanja. “Pila sam orahovicu, liker, bio je finog okusa”, dodala je Jadranka.

Jelo Broj 1 ubrzo je stiglo je stol. Piletina s pancetom, buđolom i sirom stigla je kao predjelo, a izgledom se Sanje itekako dojmilo. “Bilo je lijepo aranžirano, ali minimalistički posloženo. U prijevodu – minimalna porcija”, komentirala je, pak, Jadranka. “Predjelo je bilo jako fino, sve se lijepo posložilo”, zaključila je Miroslava o samom okusu predjela

Uskoro je Miroslavi uslijedilo i novo iskustvo – kušanje curryja. “Lijepo je bilo posloženo, meso, riža, sve je bilo lijepo”, rekla je. “Volim rižu s curryjem, to se apsolutno slagalo, ali mi je bilo malo prejednostavno”, komentirala je, pak, Sanja. “Okus glavnog jela mi nije baš odgovarao, šnicla je bila previše žilava”, zaključio je, pak, Dejan.

Glavno jelo podijelilo je tako kandidate, a uskoro je desert zasitio do kraja cijelu ekipu. “Desert mi je bio malo pretežak”, komentirao je jelo Broj 3 Dejan. “Bio je prefin, višnje, krema, šlag – čista petica”, ocijenila je desert Sanja.

Prigodnim poklonima i veselim iznenađenjem – tamburaškim sastavom Kontra, Ivana je svoju večeru privela kraju. Ekipa se rasplesala te su u veselju završili osječko-baranjski tjedan.

‘Večeru za 5’ gledajte od ponedjeljka do petka u 17.45 sati na RTL-u, a ako želite 24 sata ranije doznati tko je napravio bolju večeru – omiljeni kulinarski show pogledajte na platformi Voyo!

FOTO: RTL Televizija

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.