Bahra i Ranka napale Stjepana, a Mijo rođaku htio ‘namjestiti’ Katu

512

Kandidatkinje ‘Ljubav je na selu’ stigle su na svoja odredišta i vrijeme je da započnu svoj seoski život.

Ante je svojim damama pokazao smještaj u kojem će boraviti idućih dana. ”Važno da je krevet udoban i tvrd”, poručila je Klara, dok je Milena podbola konkurenciju pitanjem hoće li ona spavati zajedno s farmerom.

”Ne vjerujem da će biti nekih turbulencija”, poručila je pa odabrala sobu koja joj najviše paše po feng shuiju.

”Mislim da bi me Milena željela u svojoj sobi”, bio je siguran farmer dok je Milena po podovima tražila ima li koji tajni tunel koji vodi sve do Antina kreveta.

I Stjepan je dame uveo u svoju kuću. Ranka i Bahra dijelit će sobu, dok je Blanka iz jednog važnog razloga u sobi sama.

”Oni ne vole što ja hrčem. Ako vi ne možete to podnijeti, dobro, ja ću spavati posebno”, poručila je Blanka.

A kod Ivana trzavice među damama se nastavljaju, Samanta je ponovno poručila kako joj je Tihana dosadna i naporna. Upravo je Tihana dobila vlastitu sobu, dok su Gabi i Samanta postale cimerice.

”Najlakše mi se ušuljati u sobu Samanti jer mogu kroz prozor ući”, kovao je planove farmer.

Mijine djevojke i dalje su bile oduševljene njegovim gostoprimstvom i ljubaznošću, no Brankica baš nije bila zadovoljna što je Ksenija dobila sobu u kojoj će biti sama.

”Ako vam je tijesno, ima kod mene mjesta”, poručio je Brankici i Kati, koje su trebale dijeliti sobu i krevet.

Brankovim damama Smilji i Rivi njihova se soba nije nimalo svidjela, a svom farmeru zamjerile su što se u njoj jako osjeti miris laka za parkete i boje nakon što je svježe oličio zidove.

”Ne znam bi li mogla zaspati noćas u njoj”, poručila je Smilja, a Branko se pravdao da je dao sve od sebe.

Smilju je brinulo što soba u kojoj će spavati nema ključ, no farmer ju je uvjeravao da se nema oko čega brinuti: ”Ako one uđu u sobu, to je kod mene zaključana soba. Nema ulaženja, mogu biti sigurne milijun posto”.

Radoslav je curama od samog početka obećao luksuz pa je tako odlučio Ines smjestiti u, po njemu, najbolju sobu, Suzanu u sobu s najboljim pogledom, a Irenu u prizemnicu.

”Ti si radna žena. Ja se budim u pet. Ti imaš zadatak sa mnom ići u nabavu, da ne budimo princeze koje su na katu”, poručio je Rade Ireni.

”Tko se ne bi mogao vidjeti kao gazdarica ovog imanja!” dodala je Ines.

Anite cure nastavile su u veselom raspoloženju pa su se šalile na svoj, ali i njegov račun.

”Mijenjam prebivalište”, poručio je farmer, vidno sramežljiv.

”Ante je osoba koja neće reći što mu smeta, nego će trpjeti ta peckanja i podbadanja. Dokle će imati te debele živce za to, to zbilja ne znam!” zaključila je Lena.

A u Samoboru prava drama! Bahra i Ranka malo su bolje proučile svoj smještaj i svom farmeru zamjerile prljavštinu.

”Posteljina nije osvježena, trebalo je iznajmiti domaćicu koja će urediti to, oprati… Pogledajte prozore! To nema nikakvog smisla niti reda”, Bahra je bila najglasnija.

”Ja kao tvoja ‘zlatna djevojka’ nisam trebala doći i to doživjeti”, poručila mu je i Ranka.

”Ja sam čekao da vi dođete i to napravite”, kazao je farmer, što ih je još više razljutilo, no bio je posramljen i ispričao im se. Ranka i Bahra uhvatile su se metle i uredile si sobe.

Farmer Branko uživao je u društvu svojih gošća pa ih je ponudio i slasnim lubenicama: ”Nakon dvije godine konačno sam malo živnuo”.

Riva je zamjerila Branku i Smilji što su se u jednom trenutku tijekom dana osamili.

”Riva je višak u našoj romantičnoj priči”, poručila je Smilja, ”Ljubomorna je što sam ti ja najdraža”.

”Moglo bi biti svega, pucanja dasaka”, rekao je farmer tajnovito.

”Ja sam stvarno u nju zaljubljen. Smilja mi je nešto posebno od sviju žena”, razdragano je priznao Branko, dodavši da bi zbog nje preplivao i Dunav.

Branko je za kraj dana svoje dame upoznao sa članovima obitelji.

Najmlađi Farmer Ivan i njegove cure odlučili su prvu večer završiti pečenjem kukuruza, a trzavica nije nedostajalo. Tihana je Samanti zamjerila što cijelo vrijeme šuti:  ”Nije primjereno ponašanje u društvu. Idi kući onda ako ti se ne sviđa!”

”Tihana je izuzetno nametljiva, želi biti u prvom planu, da je glavna”, stala je u cimeričinu obranu Gabrijela.

Mijo je svoje cure odlučio upoznati s rođakom Lukom te ih iznenaditi zabavom uz koktele, a njih je to opet oduševilo.

”Pozvao sam rođaka da upozna Katu, pa da malo razbije tu njenu zaljubljenost, da malo baci pogled i na njega”, otkrio je svoj tajni plan farmer, koji je već primijetio da Kata gaji velike simpatije prema njemu još od prvih spojeva, a on joj ne želi davati lažnu nadu.

Luka se trudio približiti Kati, no ona se nije dala jer nitko joj nije kao Mijo.

”Baš ste lijepi par”, zezala ju je Brankica, koja je pred njom ponovno ljubila Miju.

”To mi jedino smeta, to što on ljubi mene i nju. To mi je malo nepristojno. Ako se već ljube, zamolila bi ih da se ljube tamo gdje nitko ne vidi, a ne pred svima”.

”Ona ne može podnijeti da sam ja više s Brankom jer je ona zagrijana za mene”, kazao je farmer.

Radoslav je prvu večer odlučio začiniti večerom uz prijatelje, glazbu i svirače, što su njegove odabranice s veseljem pozdravile.

”Gledajte, ljudi, gledajte, prijatelji, došle su moje cure ko vile”, predstavio ih je svojim najmilijima.

”Suzana bi ostala s Radoslavom i ja mislim da će to tako biti, on je rekao da voli mlađe”, predvidjela je rasplet situacije Irena.

Večer je završila veselom pjesmom i plesom. ”Kemiju ne mogu reći da osjećam jer su tu neke godine između nas, ali ne znam, vidjet ćemo, idu dani. Premalo se znamo”, poručila je Suzi pa zaplesala s Radom.

A kakve su sve aktivnosti isplanirali farmeri za svoje dame, tko će raditi, a tko uživati, doznat će se već sljedeću srijedu od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’. Cijele epizode showa dostupne su i na streaming platformi Voyo.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.