Anđela zaplakala: „Da smo ovu igru igrali pet dana ne bi je dobili“

618


PLAVO PLEME ODNIJELO JOŠ JEDNU POBJEDU

Brzina na poligonu dobro je došla plavima kojima je i ovoga puta pošlo za rukom da pobjede  crveno pleme s ogromnom razlikom u bodovima i rezultatom 10:2. Ovaj gubitak posebno je teško pao Anđeli koja je zaplakala. „Frustrirajuće je, ne samo danas. Da smo ovu igru igrali pet dana ne bi je dobili. Nakupio mi se niz poraza koji smo zaredali, te su suze mješavina svega. Ovaj ćemo Survivor završiti s rižom i kokosom“, rekla je Anđela nakon poraza.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Plavo pleme ovom je pobjedom zaradilo odlazak u Santo Domingo, glavni gad Dominikanske Republike. Nakon obilaska grada, Luka je kazao: „Meni je ovo najbolji dan u Survivoru!“, a s njim se složila Matea: „Definitivno najbolji dan! Uživali smo, posjetili smo predivna mjesta, definitivno najbolje Survivor iskustvo.“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Dok su oni uživali u civilizaciji, crveno pleme organiziralo je vlastiti izlet u kampu nazvavši ga ‘Santo Kampingo’. Djevojke u crvenom plemenu su prokomentirale i potencijalnog pobjednika u oba tima te došle do zaključka da moraju osvojiti osobni imunitet i odabrati dva muška člana za duel. „Ženski klan je nastao spontano. To je bilo fora, jer je forsiran taj moment da se nas tri najviše družimo, što se dogodilo nekim čudom da se spoje tri žene sličnog mentaliteta na jednom mjestu. Uživamo zajedno. Potrudit ćemo se da ispunimo naš plan na izbacimo nekog od muškaraca“, rekla je Tijana. Hoće li se to i dogoditi, ne propustite pogledati u novim epizodama Survivora.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: Nova TV

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.