Adio Katarina! Eci, peci, pec… „Tužna sam, jer sam htjela nastaviti“

813


STEFAN ODABRAO KATARINU ZA DUEL POMOĆU DJEČJE BROJALICE „Tužna sam, jer sam htjela nastaviti“

Na plemenskom vijeću u Survivoru unutar crvenog tima pale su neke teške odluke. Ognjen je izglasan, a Stefan je odredio da će druga osoba koja ide u duel biti Katarina. „Nemam ništa protiv nje. Razlog za nominaciju je taj da joj se tako ‘posrećilo’. Rekao sam da ću odlučiti pomoću brojalice i tako je ona s manjkom sreće otišla u duel“, objasnio je Stefan.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Katarina je podijelila svoje misli, kazavši kako ju je ova situacija podsjetila na njezin posao gdje se često sličnim metodama odabire tko će raditi na lošim projektima, a to obično zapadne nju. U duelu je bio bolji Ognjen kojemu je pošlo za rukom da se pridruži ostalim četvrtfinalistima u crvenom plemenu. „Tužna sam jer sam htjela nastaviti, ali nekako sam i sretna jer sam dogurala do ovdje. Ponosna sam na sebe i sretna sam što idem u porotu“, rekla je Katarina.

Luka je komentirao Stefanovu „eci peci pec“ metodu. „Ako nije imao ništa protiv ni jedne cure, slažem se s njim da je odabrao na taj način“, rekao je Luka.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Katarininim odlaskom raspao se crveni ženski klan te je ostao jednak broj muškaraca i žena, kao i u plavom timu. „To nas neće spriječiti da dođemo do polufinala, a time i finala“, rekla je Anđela, pokazujući odlučnost i motivaciju.

U večerašnjem izazovu, četvrtfinalisti su se natjecali na novom poligonu. Najbolji će se plasirati u polufinale, dok će najlošiji morali ići u duel. Tko će to biti, doznat ćemo u novoj epizodi Survivora.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: Nova TV

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.